Om Tandteknikerna

Tandteknikerna Sverige AB Framställer högkvalitativa produkter och tjänster till låga priser. Företaget är specialiserade på kronor, broar , alla keramiska restaureringar, implantat, och partiella proteser. Tandteknikerna har hjälpt tusentals tandläkare att återställa munhälsan och leenden för sina patienter!

Vi startar Tandtekinkerna Sverige AB med uppdraget att maximera denna starkt varierande bransch. Med över 10 års erfarenhet håller vi oss uppdaterade med den senaste utvecklingen för att erbjuda dig den bästa och senaste lösningen.

CAD / CAM-teknik spelar nu en mycket viktig roll för att hjälpa oss att förenkla, förkorta och förbättra vår process för dig. Tandteknikerna syftar till att förbättra tillförlitlighet, ansvar och förbättra både läkare och patientens erfarenhet. Om du är redo att förbättra er patientvård, ring oss för att skicka ditt första fall.

Med detta som bakgrund och efter noggrann undersökning började vi för över 10 år sedan vårt samarbete med ett väl etablerad laboratorium i Shenzhen Kina som är certifierat enligt ISO 9001:2000, ISO 13485:2003 och har samma målsättningar som oss i Sverige. Tillverkningen hos dem sker med den senaste tekniken och material med hög standard.

Kvalitetskontroller av arbetet

Idag sker det mesta av tillverkning hos våra samarbetspartner med en leveranstid på mellan 10 till 14 dagar. Men för att kunna vara tillhands för våra kunder vid tillexempel akuta fall erbjuder vi även en snabbare leveranstid där tillverkning/justering sker i Sverige.

Det bör observeras att innan jobben når fram till våra kunder så utför vi kvalitetskontroll av arbetet för att säkerställa kvalitén och andra specifikationer som t.ex. färg och utformning.

Tandteknikerna är registrerade hos Läkemedelsverket för hantering av specialanpassade medicintekniska produkter och följer föreskrifterna I LSVFS 2003:11 om medicintekniska produkter.